Industriële Service

Industriële installaties zijn onze specialiteit. Nieuwbouw, revisie, technisch onderhoud en engineering, u kunt het allemaal toevertrouwen aan onze goed opgeleide technici. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook internationaal.

Kwaliteit

Mensen vormen de drijvende kracht achter technische innovaties

In een gespecialiseerde branche als de verladingstechniek is de foutenmarge heel klein. Denk maar aan het verladen van gevaarlijke vloeistoffen en gassen. Deze taken zijn dan ook werk voor specialisten die er met hun kennis en vaardigheden zorg voor dragen dat ieder project perfect tot een goed einde wordt gebracht. Toch zijn onze vakmannen voortdurend op zoek naar verbeterpunten, naar technische innovaties.

Ook als het gaat om onderhoud, revisie, constructie en op uw site of in onze eigen ateliers, maken onze medewerkers het verschil. Zij vormen het kloppende hart van ons bedrijf.

Engineering

Constructie

Piping

Verlading

Onderhoud

Detachering

Bel ons: 085 130 5292

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief.
Wij beloven dat wij u niet lastig gaan vallen met opdringerige mails, maar juist berichten met nuttige informatie, interessante nieuwtjes en ook regelmatig updates omtrent onze capaciteit.

Kantoor

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Open

maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00

zaterdag:
op afspraak

Zondag:
Gesloten

direct contact

085 130 5292