Industriële Service

Industriële installaties zijn onze specialiteit. Nieuwbouw, revisie, technisch onderhoud en engineering, u kunt het allemaal toevertrouwen aan onze goed opgeleide technici. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook internationaal.

Schrijf in!

Ondanks onze succesvolle groei houden wij de voetjes op de grond. Wij beseffen maar al te goed dat wij alleen maar kunnen blijven groeien dankzij onze topmedewerkers. We werven niet zomaar eender wie aan. Naast vakmanschap en betrouwbaarheid gaan wij op zoek naar een persoonlijke klik met de kandidaten.

Misschien heb jij wel zin om mooie projecten te verwezenlijken in binnen- en/of buitenland? En voor gerenommeerde opdrachtgevers te werken? En deel uit te maken van een familiaal team?

Laat dan hier je gegevens achter. Zo blijf je op de hoogte van onze vacatures en ontvang je binnenkort je persoonlijke uitnodiging om kennis te maken.

Bel ons: 085 130 5292

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief.
Wij beloven dat wij u niet lastig gaan vallen met opdringerige mails, maar juist berichten met nuttige informatie, interessante nieuwtjes en ook regelmatig updates omtrent onze capaciteit.

Kantoor

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Open

maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00

zaterdag:
op afspraak

Zondag:
Gesloten

direct contact

085 130 5292