Industriële Service

Industriële installaties zijn onze specialiteit. Nieuwbouw, revisie, technisch onderhoud en engineering, u kunt het allemaal toevertrouwen aan onze goed opgeleide technici. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook internationaal.

Veiligheid

De technische sector is nooit vrij van risico’s, een ongeval loert achter elke hoek. Bij Samsic Techniek bent u echter in goede handen. Veiligheid is geen apart onderdeel van onze aanpak, het zit in ons DNA. Iedereen in ons bedrijf is doordrongen van het belang van een veilige werkomgeving, zowel voor onze eigen medewerkers als voor de klant. Iedereen die bij ons begint te werken, volgt een VCA-opleiding.

Het beperken van de risico’s is een taak van zowel de binnendienst als de technicus op de werkvloer. De binnendienst zorgt voor duidelijke beleidsrichtlijnen, heldere procedures, een goede en haalbare planning en organisatie, en een proactief voorraadbeheer. Dankzij deze grondige voorbereiding gaan onze technische specialisten met duidelijke instructies en zonder onnodige druk aan de slag. Omgekeerd melden onze mensen op de vloer elke wijziging aan de binnendienst.

Milieu

Naast veiligheid is milieu een tweede topprioriteit van Samsic Techniek. Bij het uittekenen van ons beleid dienen de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen als leidraad.

Zo sorteren wij ons afval en kiezen bij de keuze van een bedrijfsvoertuig voor de minst CO2-uitstotende optie.

Engineering

Constructie

Piping

Verlading

Onderhoud

Detachering

Bel ons: 085 130 5292

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief.
Wij beloven dat wij u niet lastig gaan vallen met opdringerige mails, maar juist berichten met nuttige informatie, interessante nieuwtjes en ook regelmatig updates omtrent onze capaciteit.

Kantoor

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Open

maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00

zaterdag:
op afspraak

Zondag:
Gesloten

direct contact

085 130 5292