Industriële Service

Industriële installaties zijn onze specialiteit. Nieuwbouw, revisie, technisch onderhoud en engineering, u kunt het allemaal toevertrouwen aan onze goed opgeleide technici. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook internationaal.

Werken bij Samsic

Samsic Techniek telt ruim 300 medewerkers, stuk voor stuk vakmensen op hun terrein. Dankzij de toenemende vraag van onze klanten hebben wij voortdurend vacatures. Ben jij een specialist op het vlak van werktuigbouw, constructie, elektrotechniek of meet- en regeltechniek? Dan hebben wij je heel wat te bieden. Hieronder lees je er alles over. Of wil je je meteen kandidaat stellen voor een baan als technicus bij Samsic Techniek? Surf dan naar onze vacaturepagina.

Plezier

Bij Samsic Techniek gaan wij uit van het principe dat je werk meer moet zijn dan alleen maar je werk. Wij willen dat je er plezier aan beleeft, dat je je goed voelt bij wat je doet. Als dat het geval is, ben je extra gemotiveerd en doe je er alles aan om de topkwaliteit te leveren die onze klanten van Samsic Techniek verwachten. Dat zorgt er dan weer voor dat wij – en dus ook onze medewerkers – veel vertrouwen, respect en waardering genieten.

Zekerheid

Als je kiest voor een baan bij Samsic Techniek, kom je terecht in een stabiele omgeving. Samsic Techniek maakt deel uit van Samsic, een van de grootste Europese spelers op de markt van de facilitaire dienstverlening. Dankzij deze sterke ruggensteun bieden wij je continuïteit en zekerheid. Bovendien kunnen wij op het vlak van innovaties steeds terugvallen op de knowhow van de technische afdelingen van Samsic. Zo werk je bij ons steeds met de nieuwste technieken en uitstekend materiaal.

Veiligheid

Een baan in de industrie is zelden vrij van risico’s, dat beseffen wij maar al te goed. Bij Samsic Techniek doen we er alles aan om die risico’s uit te schakelen. Bijvoorbeeld door een goede opleiding van onze technici. Al onze medewerkers hebben een VCA-diploma. Heb jij deze opleiding nog niet gevolgd? Geen probleem, wij zorgen dat jij je snel kan bijscholen. Ook tijdens je werkzaamheden zorgen wij voor de juiste beschermingsmiddelen en besteden wij gepaste aandacht aan risicoanalyses.

Variatie

Samsic Techniek heeft klanten in Nederland, maar ook in de rest van Europa, Afrika, Amerika en het Midden-Oosten. In ons klantenbestand vind je kleinere klanten maar ook gerenommeerde bedrijven. Wij kunnen je dus steeds een job op jouw maat aanbieden, gaande van korte tot langlopende projecten. Ga je liefst aan de slag in de buurt van je woonplaats? Geen probleem, wij hebben een gepaste baan voor jou. Ben je avontuurlijk aangelegd en wil je de wereld veroveren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samengevat

Wil jij werken in een bedrijf waar je talenten en je inzet geapprecieerd worden? Wij ontvangen zowel startende jongeren als ervaren vakmensen met open armen. Bij Samsic Techniek vind je:

  • werkplezier
  • respect
  • verantwoordelijkheid
  • vertrouwen
  • open communicatie
  • veiligheid
  • orde en netheid

Heb je er zin in? Bekijk dan snel onze vacatures en bezorg ons je CV.

Bel ons: 085 130 5292

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief.
Wij beloven dat wij u niet lastig gaan vallen met opdringerige mails, maar juist berichten met nuttige informatie, interessante nieuwtjes en ook regelmatig updates omtrent onze capaciteit.

Kantoor

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Open

maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00

zaterdag:
op afspraak

Zondag:
Gesloten

direct contact

085 130 5292