Industriële Service

Industriële installaties zijn onze specialiteit. Nieuwbouw, revisie, technisch onderhoud en engineering, u kunt het allemaal toevertrouwen aan onze goed opgeleide technici. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook internationaal.

Wie wij zijn

Samsic Techniek is een nieuwe naam in Nederland. In ons bedrijf schuilt echter meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van industrieel onderhoud, verladingstechniek, machinebouw, constructie en het detacheren van technici. Deze werken voeren wij uit bij onze klanten in de meest uiteenlopende sectoren: maakindustrie, voedingsindustrie, petrochemie, chemie, de farmaceutische sector, high tech en ga zomaar door.

Een globale speler

Samsic Techniek is gegroeid uit de Multimasters Groep, een Belgische familiebedrijf welke deel uitmaakt van de Masters Group. Sinds enkele jaren maken wij deel uit van de Franse groep Samsic. Deze wereldspeler op de markt van de dienstverlening is met 90.000 medewerkers actief in 25 landen in Europa en daarbuiten.

In 2018 realiseerde Samsic een omzet van ruim € 2,5 miljard.

No-nonsens

Dankzij de uitbreiding van de laatste jaren is Samsic Techniek uitgegroeid tot een mondiaal familiebedrijf. Zowel onze klanten als onze personeelsleden kunnen rekenen op een no-nonsensaanpak met kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid als sleutelwoorden.

Meer weten over de Franse Samsic Groep?

Engineering

Constructie

Piping

Verlading

Onderhoud

Detachering

Bel ons: 085 130 5292

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief.
Wij beloven dat wij u niet lastig gaan vallen met opdringerige mails, maar juist berichten met nuttige informatie, interessante nieuwtjes en ook regelmatig updates omtrent onze capaciteit.

Kantoor

Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Open

maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00

zaterdag:
op afspraak

Zondag:
Gesloten

direct contact

085 130 5292